Pārveidojiet savu mājas virtuvi ar svaigu, pašu audzētu mikrozaļumu spēku! Mūsējie 12 šķirņu mikrozaļumu sēklu kolekcijā ir dažādi dīgsti, kas jūsu ēdieniem piešķirs gardu un barojošu garšu visu gadu. Ar redīsu, brokoļu, lēcas, lucernas, sinepju, cigoriņu, kolrābju, zirņu, saulespuķu, ūdens kreses, spinātu un koriandra sēklām jūs varēsiet izbaudīt visdažādākos dīgstus ar unikālu garšu un labvēlīgu ietekmi uz veselību.

Mūsu sēklu kolekcija ļauj viegli un ērti diedzēt dīgstus. Sējiet sēklas augsnē vai stādu kastītē un vērojiet, kā tās aug! Jau pēc dažām dienām jūs iegūsiet svaigus, aromātiskus dīgstus, ar kuriem garnēt savus iecienītākos ēdienus. Šie dīgsti ir garšīgi, bagāti ar uzturvielām un antioksidantiem, padarot tos par veselīgu papildinājumu jūsu uzturā.

Tad kāpēc gaidīt? Piešķiriet svaigumu un uzturvielas mājās gatavotiem ēdieniem jau šodien un visu gadu, izmantojot mūsu 12 šķirņu mikrozaļumu sēklu kolekciju. Pasūtiet tagad un sāciet dīgt!

Kolekcijā ietilpst: 10 g koriandra, 5 g kolrābju, 20 g zirņu, 10 g spinātu, 10 g brokoļu, 1 g mārrutku, 5 g redīsu, 15 g saulespuķu, 10 g lēcas, 5 g sinepju, 5 g cigoriņu, 10 g lucernas.

4772032009639

SAISTĪTIE PRODUKTI