Preces apraksts: Augļu koku izsmidzināšanas komplekts pavasarī-rudenī 750 g

Maisījums augļu koku, augļu krūmu apsmidzināšanai agri pavasarī un vēlu rudenī. Augu kopšanai pret slimībām un kaitēkļiem. AUGSTA EFEKTIVITĀTE KOMPOSTĒŠANĀ. 

Kā sagatavot šķīdumu? ŠĶĪDUMA PAGATAVOŠANA: komplekta komponenti paredzēti 10 litu šķīduma pagatavošanai. Spainī vai citā traukā ieliet 9 litru ūdens, iebērt karbamīdu (700g), mikroelementu vara mēslošanas līdzekli (50g) un labi samaisīt, kamēr visi komponenti izšķīdīs.

SMIDZINĀŠANAS LAIKS UN IEDARBĪBA: 

Mēslošana pavasarī: pirmoreiz smidzina, kad nokūst sniegs, pie pozitīvas gaisa temperatūras, bet tikai līdz pumpuru plaukšanas sākumam. Mēslošanas līdzeklis piebremzē augu veģetāciju, tā pasargājot augļu kokus un augļu krūmus (īpaši aprikozes, persikus un citus agri ziedošos) no pēkšņām diennakts atmosfēras svārstībām, pavasara salnu kaitīgās ietekmes.
Pavasarī profilaktiski nepieciešams apsmidzināt zem kokiem esošās pērnās lapas un augļu atliekas. Tā izvairīsities no slimību un kaitēkļu izplatības. 

Mēslošana rudenī: apsmidzina pēc ražas novākšanas, lapu krišanas laikā (kad jau nokritusi piektā daļa lapu). Vislabāk to izdarīt oktobrī vai novembrī. Svarīgi neuzsmidzināt par agru, lai augļu koki un krūmi neatsāktu veģetāciju.

KOMPOSTĒŠANA - AUGU ATLIEKU MINERALIZĀCIJA: ieteicams ar šķīdumu apsmidzināt komposta kastēs esošās augu atliekas. Koncentrēts slāpekļa mēslošanas līdzekļa šķīdums veicina atkritumu pūšanu, kompostu bagātina ar slāpekli.

Izmantojiet biocīdos produktus piesardzīgi. Pirms lietošanas vienmēr iepazīstieties ar etiķeti un informāciju par produktu.

4771467281023
24 vienības:
2013-07-31

SAISTĪTIE PRODUKTI