Mēslojums ir bagātināts ar mikroelementiem, kas nodrošina barības vielu uzsūkšanos augos un bagātina augsni, radot ilgstošu mēslošanas efektu. Stādu bioloģiskie procesi attīstās straujāk, un palielinās augu ražība.

Mēslojums nesatur hloru un nitrātus, kā rezultātā augļi, ogas un dārzeņi izskatās labāk, ir garšīgāki un svaigāki.

Pateicoties īpašajai formulai, šis mēslojums nodrošinās bagātīgāku ražu un palīdzēs augļkokiem un krūmiem izaugt lielākiem.
FERTIS
"Fertis" ir augstas kvalitātes beramā mēslojuma zīmols. Tā piedāvāto mēslošanas līdzekļu klāsts visdažādākajiem dekoratīvajiem augiem, dārzeņiem, zālieniem un citiem kultūraugiem piedāvā priekšrocības, kas izceļas tirgū. Fertis mēslošanas līdzekļu būtiska priekšrocība ir tā, ka tie nodrošina visas augam nepieciešamās barības vielas - fosforu, kāliju, slāpekli un dažādus citus mikroelementus - vienā granulā. Svarīgi ir arī tas, ka mēslošanas līdzekļa granulas vienmērīgi sadalās augsnē, tādējādi visas auga saknes tiek vienlīdz labi apgādātas ar labvēlīgajām vielām. "Fertis" vīzija ir piedāvāt patērētājiem vismodernāko, visdaudzpusīgāko un piemērotāko mēslojumu. "Fertis" misija ir ne tikai nodrošināt augstas kvalitātes produktus, bet arī turpināt meklēt inovatīvas idejas, lai radītu labākās un kvalitatīvākās mēslošanas līdzekļu kombinācijas. "Fertis" zīmols turpina tiekties pēc elastības un konkurētspējas mēslošanas līdzekļu tirgū. Piesaistīt arvien vairāk lojālu klientu un paaugstināt savu darbinieku un mēslošanas līdzekļu izstrādātāju kompetenci. Tas tiek panākts, izmantojot jaunākās tehnoloģijas un modernākos vadības risinājumus.

4779039691133
11 vienības:

SAISTĪTIE PRODUKTI