Līdz bezmaksas piegādei pietrūkst 60,00 €
Bezmaksas piegāde ir spēkā sūtījumiem līdz 20 kg.
Bezmaksas piegāde pieejama Latvijā, Igaunijā, Somijā un Lietuvā (Lietuvā no 45 €)
BEZMAKSAS PIEGĀDE
Preču katalogs
-
Ziedu sīpoli add remove
-
Dārzeņu sēklas add remove
-
Profesionālās sēklas add remove
-
Ziedu sēklas add remove
-
Stādi add remove
-
Zālieni add remove
- Mēslojums zālieniem add remove
-
Augu aizsardzības add remove
-
Zeme, kūdra add remove
- Zeme, kūdra add remove
-
Mēslojums add remove
-
Dārza instrumenti add remove
-
Dzīvnieku preces add remove
Preču katalogs
-
Ziedu sīpoli add remove
-
Dārzeņu sēklas add remove
-
Profesionālās sēklas add remove
-
Ziedu sēklas add remove
-
Stādi add remove
-
Zālieni add remove
- Mēslojums zālieniem add remove
-
Augu aizsardzības add remove
-
Zeme, kūdra add remove
- Zeme, kūdra add remove
-
Mēslojums add remove
-
Dārza instrumenti add remove
-
Dzīvnieku preces add remove
Līdz bezmaksas piegādei pietrūkst 60,00 €
Bezmaksas piegāde ir spēkā sūtījumiem līdz 20 kg.
Bezmaksas piegāde pieejama Latvijā, Igaunijā, Somijā un Lietuvā (Lietuvā no 45 €)
BEZMAKSAS PIEGĀDE
GURĶI, GARLAUGĻU GURĶI DELIKATEß
Latīņu nosaukums: Cucumis sativus L.
Norāde: 4779018788847
Cena:
0,65 €
Iespējamie piegādes veidi
OMNIVA pakomātu Standarta pakalpojuma cena: 5,49 EUR
DPD Pick Up pakas punkti Standarta pakalpojuma cena: 4,99 EUR
Venipak:
kurjers – 4,99 EUR pakomātu Standarta pakalpojuma cena: 4,49 EUR
kurjers – 4,99 EUR pakomātu Standarta pakalpojuma cena: 4,49 EUR
Svītrkods: | 4779018788847 | |
Daudzums: | 2 g | |
Agra, ražīga gurķu šķirne, kas paredzēta audzēšanai ārpus telpām no vēja aizsargātā augsnē. Gurķi izaug līdz 15 cm lieli, tie ir ar retām daiviņām un nekalst. Piemēroti lietošanai svaigā veidā un konservēšanai. |
||
Partija. Cucumis sativus L. |
||
|
|
4779018788847
80 vienības:
2012-02-01
Datu lapa
- Latīņu nosaukums
- Cucumis sativus L.
- Stādīšanas mēneši
- Jūnijs
Maijs - Ražas novākšana
- Raža 7 mēneši
Raža 8 mēneši - Audzēšanas apstākļi
- Audzē ārpus telpām
Daļēja ēna
Zem saules
No related articles on blog
