Labākais dārzeņu sēklu komplekts 16 šķirnes

Šī ir mūsu rūpīgi atlasīta sēklu kolekcija, kurā ir 16 populāras un garšīgas dārzeņu šķirnes, kuras ir viegli audzēt. Šī kolekcija ir ideāli piemērota tiem, kas vēlas audzēt dārzeņus uz paaugstinātām dobēm, siltumnīcās vai pat balkonos. Šī sēklu kolekcija ir arī lieliska dāvana jebkuram dārzkopim. Stādiet savu dārzeņu dārzu ar mūsu viegli audzējamo sēklu kolekciju un baudiet svaigākos un garšīgākos dārzeņus!

Mūsu augstvērtīgās dīgtspējas un sertificētās sēklas garantē vislabākos rezultātus. Dažas sēklas pirms sējas var būt nepieciešams samērcēt un diedzēt, un apstākļi var atšķirties atkarībā no dārzeņu veida un šķirnes. Nodrošiniet labas kvalitātes augsni ar pietiekamu mitruma un gaismas daudzumu. Vienmēr izmantojiet dabīgus un organiskus mēslošanas līdzekļus, lai augi būtu veseli, nezaudējot kvalitāti.

Kolekcijā:

Lyonski skābenes: Sēklas sēj 1/4 collas dziļumā, 2-3 collas viena no otras, pilnā saulē vai daļējā ēnā, labi drenētā augsnē. Līdz dīgšanai, kas parasti ilgst 7-10 dienas, augsni jāuztur mitra un vēsā vietā (50-65°F). Stādus izvieto plānā 12-18 collu attālumā vienu no otra. Pēc vajadzības noņemiet lapas, kad tās ir 6-8 collas garas.

Sparģeļi Argenteuil: Sēj saulainā vietā labi drenētā augsnē, pirms sējas pārliecinoties, ka augsnē nav nezāļu. Izrok 6-8 cm dziļu un 12-18 cm platu tranšeju, tad tranšejas apakšā pievieno kompostu vai labi sapuvušus kūtsmēslus. Novietojiet vainagus tranšejā 12-18 collu attālumā vienu no otra un apberiet ar 2-3 collu augsnes kārtu.

Sīpoli Ailsa Craig: Sējiet sēklas 1/4 collas dziļumā, 1 collas attālumā viena no otras, pilnā saulē un labi drenētā augsnē. Uzturiet augsni mitru un vēsu (50-65°F) līdz dīgšanai, kas parasti ilgst 7-10 dienas. Sējeņi ir 3-4 collas viens no otra. Sīpolus novāc, kad to galviņas ir sausas un nokritušas.

Spināti Matadors: Sējiet sēklas 1/2 collas dziļumā, 2-3 collas viena no otras, pilnā saulē vai daļējā ēnā un labi drenētā augsnē. Uzturiet augsni mitru un vēsu (50-65°F) līdz dīgšanai, kas parasti notiek 7-14 dienu laikā. Sējeņus izvieto plānā 6-8 collu attālumā vienu no otra. Pēc vajadzības noņemiet lapas, kad tās ir 3-5 collas garas.

Apaļie zirņi Kleine Rheinlanderin: Sēklas sēj 1 collas dziļumā, 2-3 collas viena no otras saulainā, labi drenētā augsnē. Uzturiet augsni mitru un vēsu (50-65°F) līdz dīgšanai, kas parasti notiek 7-14 dienu laikā. Nodrošiniet atbalstu, lai zirņi varētu "uzkāpt". Andrus gurķi: Sēklas sēj 1 collas dziļumā, 3-4 collas viena no otras saulainā, labi drenētā augsnē. Uzturiet augsni mitru un siltu (70-85°F) līdz dīgšanai, kas parasti notiek 7-14 dienu laikā. Nodrošiniet atbalstu, lai augi varētu "kāpt". Gurķus novāc, kad tie ir 6-8 collas gari.

Andrus gurķi: sējiet sēklas 1 collas dziļumā, 3-4 collas viena no otras saulainā, labi drenētā augsnē. Uzturiet augsni mitru un siltu (70-85°F), līdz sēklas sadīgst (parasti tas notiek 7-14 dienu laikā). Nodrošiniet atbalstu, lai augi varētu "kāpt". Gurķus novāc, kad tie ir 6-8 collas gari.

Detroitas sarkanās bietes: Sēklas sējiet 1/2 collas dziļumā, 1 collas attālumā viena no otras, pilnā saulē un labi drenētā augsnē. Uzturiet augsni mitru un vēsu (50-65°F) līdz dīgšanai, kas parasti notiek 7-14 dienu laikā. Sējeņi ir 3-4 collas viens no otra. Bietes novāc, kad to diametrs ir 1-3 collas.

Brunsvikas baltie kāposti: Sēklas sēj 1/4 collas dziļumā, 2-3 collas viena no otras, saulainā vietā labi drenētā augsnē. Līdz dīgšanai, kas parasti ilgst 7-10 dienas, augsni uzturiet mitru un vēsu (60-65°F). Stādus izvieto plānā attālumā 12-18 collas viens no otra. Kad kāpostu galviņas ir stingras un pilnībā attīstījušās, tās noņemiet.

Gele Reuzen: sēj sēklas 1 collas dziļumā, 3-4 pēdas viena no otras, saulainā vietā, labi drenētā augsnē. Uzturiet augsni mitru un siltu (70-85°F) līdz dīgtspēju, kas parasti notiek 7-14 dienu laikā. Nodrošiniet atbalstu, lai augi varētu "kāpt". Ķirbjus novāc, kad kātiņš ir sauss un miziņa cieta.

Amsterdamo morkos: Sėkite sėklas 1/4 colio gylyje, 1 colio atstumu viena nuo kitos saulėtoje, gerai drenuotoje dirvoje. Dirvą laikykite drėgną ir vėsią (60-65°F), kol sudygs (paprastai tai trunka 14-21 dieną). Daigai auginami 2-3 colių atstumu vienas nuo kito. Morkos skinamos, kai jos būna 3-4 colių ilgio.

"California Wonder Peppers": Sėkite sėklas 1/4 colio gylyje, 2-3 colių atstumu viena nuo kitos, saulėtoje vietoje, gerai drenuotoje dirvoje. Dirvą laikykite drėgną ir šiltą (70-85°F), kol sudygs, paprastai tai trunka 7-14 dienų. Daigus retiname 12-18 colių atstumu vienas nuo kito. Paprikas skinkite, kai jos visiškai sunoksta ir sutvirtėja.

Orange Queen: vidutinio vėlyvumo indeterminantinė veislė (130-150 cm), tinka auginti šiltnamyje arba lauke. Vaisių svoris 150-200 g. Oxheart: sėklos sėjamos 1/4 cm gylyje, 2-3 cm atstumu viena nuo kitos, saulėtoje vietoje, gerai drenuotoje dirvoje. Dirvą laikykite drėgną ir šiltą (70-85°F), kol sudygs, paprastai tai trunka 7-14 dienų. Pasirūpinkite atrama, kad augalai galėtų "laipioti". Pomidorus skinkite, kai jie visiškai sunoksta ir paruduoja.

Oxheart ēdamie tomāti:Sēklas sējiet 1/4 collas dziļumā, 2-3 collas viena no otras, saulainā vietā, labi drenētā augsnē. Uzturiet augsni mitru un siltu (70-85°F), līdz sēklas sadīgst (parasti tas ilgst 7-14 dienas). Nodrošiniet atbalstu, lai augi varētu "uzkāpt". Tomātus novāciet, kad tie ir pilnībā nogatavojušies un sarkani.

Gondola: labi aug mērenās, ne skābās, humusīgās augsnēs. Pupas ieteicams sēt tajā pašā vietā pēc 4-5 gadiem. Franču brokastu redīsi: sēj sēklas 1/2 collas dziļumā, 1 collas attālumā viena no otras, pilnā saulē labi drenētā augsnē. Līdz dīgšanai, kas parasti ilgst 5-7 dienas, augsni jāuztur mitra un vēsā vietā (50-65°F). Sējeņi ir 2-3 collas viens no otra. Redīsus novāc, kad tie ir 1-2 collas diametrā.

Ēdami redīsi „French Breakfast“: Sēklas sējiet 1/2 collas dziļumā, 1 collas attālumā viena no otras, pilnā saulē un labi drenētā augsnē. Līdz dīgšanai, kas parasti ilgst 5-7 dienas, augsni uzturiet mitru un vēsu (50-65°F). Sējeņi ir 2-3 collas viens no otra. Redīsus novāc, kad tie ir 1-2 collas diametrā.

Sētie salāti „Salad Bowl“: Agri lapu salāti, kas izaug 60 dienu laikā pēc sējas. Kultivē pavasara, vasaras un rudens ražai. Var sēt gan ārā, gan siltumnīcā, neaizņem daudz laika, lai pāraugtu. Vislabāk aug smilšmāla vai vieglā mālsmilts, labi kultivētās, bez nezālēm augsnēs. Lapas ir viegli krokotas, vijīgas, sulīgas un nesavītas.

Neaizmirstiet regulāri uzraudzīt, vai augi nav inficējušies ar kaitēkļiem un slimībām, un, ja nepieciešams, nodrošināt pienācīgu kopšanu, piemēram, laistīšanu un mēslošanu. Priecīgu dārzkopību!

4772032007284
70 vienības:

SAISTĪTIE PRODUKTI